Betongulve er tidsløse, holdbare og rengøringsvenlige

De lækre og holdbare betongulve har gjort kæmpe indpas i indretningen herhjemme. For det første er de rigtig godt i tråd med tidens trends inden for interiør og stil, og samtidigt er de æstetisk tidsløse og lette at rengøre og holde.

Drømmer du også om et New Yorker gulv eller et lækkert betongulv med gulvvarme, så lad os hjælpe dig. Hos ConCreate har vi en kæmpe passion for at skabe de bedste resultater for vores kunder i Brabrand, Aarhus, Tilst og omegn.​

Ønsker du at bestille et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebook Følg med på Facebook

Vælg ikke de klassiske betongulve

Der er mange måder at lave betongulv i badeværelset eller køkkenet, men fælles for dem alle er, at det kræver et kæmpe arbejde – og ofte tager lang tid at lave. Vælger du i stedet at få udført arbejdet i microcement, får du en lang række fordele, der ikke er til at overse:

  • ​Microcement kan lægges ovenpå det eksisterende underlag
  • ​Microcement kan blandes i alle regnbuens farver og nuancer
  • ​Microcement kan bruges både på gulvet og på væggene

Der er mange grunde til at vælge denne model frem for de klassiske betongulve – og resultatet bliver lige så flot, hvis ikke flottere.​

Hvor kan man få lagt et betongulv?

For mange er betongulve forbundet med funktionsrummene i hjemmet såsom køkken og badeværelse. Vi mener dog, at mulighederne er uendelige, og at vi kan skabe æstetiske, stilrene og tidsløse overflader i hele huset. Det kan for eksempel være på trappen, væggene eller gulvene.

Trappen

Slidte trappetrin, der er blevet flossede og ujævne efter mange års brug, er hverken kønne eller sikre. Men du behøver ikke starte fra bunden og opbygge en helt ny. Med microcement i den farve og struktur du ønsker, kan vi opbygge en flot, ny trappe udenpå den nye.

Væggene

Det er ikke bare gulve og trapper, der kan behandles med microcement. Drømmer du om et mere råt look i for eksempel badeværelset, kan væggene og gulvene behandles med microcement – og straks fremstå mere strømlignede og sammenhængende. Derudover slipper du for kalkbelagte fliser og misfarvede fuger.

Gulvene

Fordelen ved at lave betongulve i microcement er, at vi kan arbejde direkte på den eksisterende overflade, fordi cementen har en høj klæbeevne. Det betyder også, at vi kan arbejde i meget tyndere lag, så du ikke mister flere centimeter til gulvet.

Støbning af gulv – et billigere alternativ

Hos ConCreate vil vi gerne være sikre på, at du får det, du gerne vil have. Vi ved nemlig, at du skal se, og gå, på det i mange år fremover. Når vi anbefaler microcement, er det altså fordi vi virkelig mener, at det er et produkt med mange fordele.

Normalt ligger prisen på et klassisk betongulv i den høje ende af skalaen, men med microcement kan vi skære en lang række arbejdsgange væk – og starte direkte med at opbygge dit nye gulv. Du får altså en betongulv-pris pr. m2, der er væsentligt lavere end ellers.​

Lad os hjælpe med at virkeliggøre drømmene med flotte betongulve

Hvis du vil være sikker på, at få et resultat, der lever 100 % op til dine drømme, skal du kontakte os. Hos ConCreate er vi uddannede i anvendelsen af microcement hos producenten i Valencia. Efterfølgende har vi brugt flere år på at forfine vores teknikker, så de nu sidder lige i skabet. Du får dermed den bedste vejledning og en professionel udførelse.​

Kig forbi vores showroom i Brabrand

Vi vejleder og samarbejder med dig om farve og ønsket finish, før vi lægger betongulve. Vi medbringer gerne prøver, hvis du ønsker det. Ellers kan du kigge forbi vores showroom i Brabrand nær Aarhus for at opleve alle mulighederne.

Det giver dig fuld bestemmelse over det endelige resultat – og for os de bedste forudsætninger for endnu en tilfredskunde. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om muligheder og priser inden for betongulve. Ring på telefon 91 93 16 88 eller kontakt os via kontaktformularen her.​

Book en tid i vores vores showroom

Ved at besøge vores showroom, kommer du endnu tættere på de løsninger som vi kan tilbyde.
​Vi kan rådgive om farver og udtryk i forhold til microcement, og vi sætter altid kunden i fokus.

Hvad siger vores kunder?

62 m2 microcement gulv

Vi har fået renoveret 62 m2 gulv, hvor Jesper over 7 dage har leveret et super flot produkt. 

Der bliver arbejdet med stor professionalisme og man fornemmer at Jesper ligger en stor ære i at levere et godt håndværk.

​Jeg vil helt klart anbefale ConCreate til andre.

Mikkel

Stolthed i sit arbejde

Jesper har renoveret vores gulve med microcement, arbejder meget professionelt, og overholder alle aftaler. 

Resultatet afspejler en håndværker med stolthed over sit arbejde. 

De varmeste anbefalinger herfra.

Kim Andersen

Er du overbevist?

Eller vil du se flere anmeldelser?

Fandt du ikke hvad du søgte?

Vores dygtige rådgivere står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

ConCreate Coating ApS

Tilst Parkvej 201

8381 Tilst

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 91 93 16 88

E-mail: jv@concreate.dk

CVR: 42080527

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.