bronze og copper coatingBronze og kobber coating

Microcement er et tyndt lag cement som kan påføres næsten alle overflader. Det ses oftere og oftere anvendt på badeværelser herhjemme, da dets funktioner og pris gør det specielt attraktivt netop her - men det anvendes overalt i hjemmet. Det ses også hyppigere på trapper og vægge, men endda også på møbler som borde og bænke er produktet blevet populært.

 

Microcement fordele

Microcement er specielt blevet populært fordi produktet har rigtig mange fordele, holdt op imod hvor billigt en microcement-løsning kan udføres. Af fordele kan nævnes:

  • Det er utroligt billigt at påføre. Nogle kan gøre det selv, mens man kan tage kontakt til en professionel, hvis man ønsker et finish i højeste kvalitet. Her hjælper vi naturligvis gerne.
  • Microcement kan anvendes både udendørs og indendørs.
  • Produktet kan anvendes på næsten alle overflader, vægge som gulve, badeværelser og i køkkener.
  • Løsningen er slidstærk og holder derfor meget længe.
  • Du kan selv vælge farven på dit microcement så det passer ind i netop din bolig. Her er man ikke kun bundet til nuancer af grå, men også farver kan blandes i løsningen.

 

Microcement badeværelse

Badeværelser er ofte forbundet med kedelige klinker og fliser, og vi ser en tendens i at fliserne bliver større og større, netop for at gøre op med de mange fuger som man normalt ser på badeværelser. Med microcement slipper du helt for fuger og riller hvori der nemt sætter sig snavs og fugt. Yderligere kræver det ikke at du river hele dit badeværelse ned, da produktet nemt påføres de eksisterende fliser. Rummet får en langt større ensartethed når det påføres gulv og vægge, hvilket synes at være yderst moderne i tiden. Rengøringen bliver også væsentlig lettere, da hele rummet principielt kan spules ned, uden at vand og snavs fanges i fuger og riller mellem fliserne.
Af disse årsager ses microcement oftere og oftere på de danske badeværelser, og i sin helhed i boliger.

 

Microcement farver

Farverne på microcement er ikke længere begrænset til nuancer af grå – du kan nu helt selv vælge.
Nedenfor kan du se eksempler på nogle af de farver vi kan tilbyde. Ønsker du at se produktet i farver, er du velkommen til at besøge vores showroom i Brabrand ved Aarhus.

 

Alle farver kan tones op og ned
(download farvekort som PDF)

colours 01

 

colours 02

 

colours 03

 

Comfort gulve

comfort gulveI samarbejde med Concrete Copenhagen og TSM Denmark kan vi udføre en ny type gulv - Comfort gulve.
Gulvene fylder i alt 8 – 12 mm, og kan derfor udføres på eksisterende overflader.

Med Comfort gulve får du fra grunden og op:

  1. effektiv isolering
  2. indlagt gulvvarme
  3. microcement øverst

 

 

Få professionel hjælp fra en certificeret fagmand til dit microcement projekt.

Det er vigtigt at du vælger en certificeret fagmand når du skal have udført arbejde med microcement. Det sikrer at du får det bedste resultat og at arbejdet bliver udført efter forskrifterne.
Vælger du en professionel fagmand til at udføre dit arbejde, får du et resultat du kan glæde dig over mange år ud i fremtiden. Vælg derfor Concreate næste gang du skal have udført dit microcementarbejde.

Det er din garanti for et flot resultat.

 

View the embedded image gallery online at:
https://concreate.dk/da/microcement#sigProId1e433d68f6